مواد لازم:
فيله گوساله= 300 گرم
فيله مرغ= 300 گرم
فلفل كبابي= 100 گرم
سيخ چوبي= شش عدد
پياز=يك عدد
زعفران آبكرده=دو قاشق سوپخوري
آبليمو=دو قاشق سوپخوري
روغن مايع= 30 گرم
گوجهفرنگي و ليمو تازه= هر كدام دو عدد
نمك و فلفل=به ميزان لازم
طرز تهیه:
گوشت گوساله و مرغ را به اندازههاي دو سانتيمتري خرد كرده و داخل پياز، آبليمو، زعفران، فلفل و نمك به مدت دو ساعت يا بيشتر ميخوابانيم و بعد سيخ ميزنيم طوري كه يك تكه گوشت گوساله، يك عدد فلفل و يك عدد گوشت مرغ قرار بگيرد. اين كار را تا جايي كه سيخ پر شود ادامه ميدهيم. سيخهاي پر شده را داخل ماهيتابه (بهتر است از جنس چدن باشد) درون كمي روغن با شعله ملايم سرخ ميكنيم و بعد از آماده شدن با گوجهفرنگي و ليمو تفت ميدهيم.
ارسال نظر برای این مطلب
درباره ما
![Profile Pic Profile Pic](http://bandarabbasi.rzb.ir/user/bandarabbasi.gif)
جدیدترین نرم افزار روز دنیا | عکس | فیلم | بازی | اس ام اس |
اطلاعات کاربری
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی